Rootkit Info
Image default
Zakelijke dienstverlening

Paardencoaching en outplacement

Een Paardencoach kan je met paardencoaching helpen bij lastige persoonlijke veranderingen. Als het niet gaat zoals je graag zou willen. En dan met name bij het maken van keuzes.

De kunst van het kiezen

Het hele leven bestaat uit het maken van keuzes. Ga ik voor die andere baan, hoe verdeel ik mijn energie tussen werk, kinderen en partner, wat doe ik met die knellende familierelatie, hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk, hoe pak ik mijn leven weer op na een scheiding en ga zo maar door.

Hart, hoofd en handen

Door helemaal naar je gevoel te gaan, kun je kiezen vanuit je hart. Wat wil je werkelijk, wat is voor jou belangrijk. Keuzes vanuit je hart zijn de beste keuzes. Bedenk daarna een goed plan en kom in actie. Paardencoaching kan je hierbij helpen.

Bij paardencoaching is het motto  ‘gisteren een droom, vandaag een plan, morgen een realiteit’. Weet waarvan je droomt, kies met je hart, onderzoek je mogelijkheden, maak een realistisch plan en kom in actie. Zet jouw droom in de wereld.

Natuurlijk kun je die stappen ook alleen zetten. Voordeel van een coachtraject bij een paardencoach is dat je een stuk sneller tot de juiste keuzes komt. Dat levert een hoop tijd en energie op.

Stressreductie

Bij paardencoaching wordt je met behulp van een paard gecoacht. Een paard, een coachee en een paardencoach is de basis voor paardencoaching. De paardencoach vertaalt de interactie tussen jou en het paard, geeft opdrachten en stelt vragen.

Je ervaart en voelt wat jouw gedrag en je gedachten met je doen. Je voelt waar de knelpunten zitten en wat je werkelijk wilt.

Paardencoaching kan worden ingezet voor het:

–      vergroten van je zelfvertrouwen

–      verbeteren van je persoonlijke balans

–      verbeteren van relaties

–      makkelijker omgaan met conflicten

–      versterken van je innerlijke kracht

–      verminderen van stress

–      voorkomen van een burn-out

–      creëren van keuzevrijheid

–      verbeteren van communicatievaardigheden

–      verhogen van je assertiviteit

–      verwerken van verlies na bijvoorbeeld overlijden, scheiding of verlies van baan

–      ontdekken van je kwaliteiten en talenten

–      het volgen van een outplacementtraject.


Paardencoach Joep Herni

Outplacement

Paardencoaching wordt steeds vaker ingezet bij outplacement. Vooral in de beginfase van een outplacementtraject kan paardencoaching van grote toegevoerde waarde zijn. Het is een ideale manier om je te helpen bij het maken van keuzes, heroriëntatie en het stellen van carrièredoelen.

https://www.outplacementverzekering.nl