Rootkit Info
Image default
Zakelijke dienstverlening

Onderhoud verpakkingsmachine

Wanneer u een verpakkingsmachine heeft aangeschaft is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit kan namelijk de levensduur en prestaties garanderen. Wanneer de verpakkingsmachines regelmatig onderhoud krijgen is de efficiëntie hoger. In deze blog leest u tips en tricks bij het onderhoud van de verpakkingsmachine.

 

Onderhoudsschema

Voor de levensduur van de verpakkingsmachine is het belangrijk om hem preventief te onderhouden. Na de aanschaf van een machine dient u een preventief onderhoudsschema te formulieren en deze na te leven, bij de instellingen kan Idépack u ondersteunen. Onder deze preventieve onderhoudstaken vallen onder andere:

–          Inspectie van de machine;

–          Slijtageonderdelen periodiek controleren en vervangen;

–          Onderdelen met een hoge slijtage moeten altijd op voorraad gehouden worden;

–          Het smeren van de machine.

 

Daarnaast is het belangrijk om diepgaande onderhoudstaken te combineren met eenvoudige. Sommige onderhoudstaken hoeven namelijk maar eens in het jaar gedaan te worden, in tegenstelling tot eenvoudige die maandelijks uitgevoerd moeten worden. Om duidelijkheid te creëren in de onderhoudstaken, lijst met reserveonderdelen en op welke upgrades u zicht kunt voorbereiden kan Idépack bij de installatie duidelijk uitleggen wat van belang is voor u. Daarnaast beschikken wij over een storingsdienst om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Idépack Verpakkingsmachines B.V.

Idépack is een actief bedrijf in verpakkingsmachines met veel ervaring. Onze specialiteit (en zeker ook liefde) gaat uit naar eindverpakkingssystemen. Denk hierbij aan palletwikkelaars, palletiseermachines, horizontaalwikkelaars en seal- en krimpmachines.  Verder bieden wij een attractief pakket aan machineoplossingen, zoals Dozenopzet- & Sluitmachines en Omsnoeringsmachines, welke een zéér interessant totaalaanbod bieden voor onze relaties.

Via ons motto “Kwaliteit in Oplossing én Relatie ©” proberen wij iedere keer weer onze bestaande en nieuwe relaties pro-actief van dienst te zijn met lange-termijn-oplossingen en een actieve samenwerking.

 

 

 

https://www.idepack.nl/