Rootkit Info
Image default
Banen en opleidingen

Projectcoördinator Installatietechniek

Wat jij gaat doen?

Gebruik uw technische kennis en vaardigheden om uitdagende projecten te beheren. Is dit precies wat u zoekt? Stel je voor dat je vast bent en verschillende banen hebt. Huiswerk waar u zich aan kunt overgeven. Dit kan je groei versnellen en je voorstellen dat je bent opgeleid en gecoacht om je ambities te realiseren. Klinkt goed? Ja toch? Dan ben je van Koen, en is deze vacature voor projectcoördinator voor je voorbereid.

Als slim persoon bij koen combineer je veiligheid en diversiteit perfect. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de taak aansluit bij uw wensen. Je bent een expert, je kunt je kennis delen met klanten en ze verder helpen. Dit is hoe we samen leiden. Ook met uw adviseurs en andere experts kunt u altijd contact houden, want hier zijn veel persoonlijke contacten. Verveling is slechts een keuze. Je kunt natuurlijk niet stilstaan!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je drinkt een kopje koffie en merkt dat het team klaar staat om de dag te beginnen. De projectleider begint met het rooster dat je gisteren hebt aangepast. De leverancier verwacht dat de productie van bepaalde materialen vertraging oploopt. Uw nieuwe planning zorgt ervoor dat het project op schema blijft. De ingenieur heeft vragen over het ontwerp. Je zorgt direct voor een passende oplossing.

Na het begin van de dag neem je de tijd om je klanten te informeren over de voortgang. Hij is tevreden met de nieuwe dienstregeling. Vervolgens bestudeer je de berekeningen voor de tweede projectfase. Deze materialen moeten deze week besteld worden. Voordat je het weet, vraagt ​​je collega je om mee te lunchen.

Na de sandwich- en tafelvoetbalspel kunt u de rekenresultaten bekijken. U corrigeert de fout en gaat vervolgens akkoord. U kunt zien dat de ingenieur een nieuw ontwerp heeft geleverd. U moet ook onmiddellijk controleren. Je toetst of het voldoet aan alle richtlijnen, procedures, wet- en regelgeving. Dat is het

Toen was het tijd voor een gesprek met de (onder) aannemer. Alle ins en outs zijn voorbij. De projectmanager legt je het nieuwe tijdschema uit. Het antwoord is goed. U gaat naar tevredenheid met de auto naar huis. Wat een productieve dag!

Ben jij de kandidaat?

Voor deze vacante projectcoördinator zijn wij op zoek naar slimme mensen met kennis, kunde en persoonlijkheid!

  • Je hebt het lef en de ambitie om verschillende klanten te bedienen
  • Vanuit jouw meerwaarde wil je klanten echt helpen
  • Je bent agressief en wilt voorop lopen in je carrière
  • Je hebt de motivatie om je te ontwikkelen en te groeien
  • Je wilt je kennis delen met klanten en collega’s
  • Je hebt de HBO of HBO opleiding op het gebied van installatietechniek of civiele techniek afgerond
  • Je hebt jarenlange ervaring met werkvoorbereider of projectcoördinator

Wat wij bieden?

De slimme mensen van Koen kunnen allereerst rekenen op talloze mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en uitdagende projecten aan te gaan. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan ​​centraal, en jij bent een expert!

Daarnaast krijg je van ons ook een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is natuurlijk hoog, maar het persoonlijk opleidingsbudget, de opleidingen en cursussen van onze academie en de huurauto kun je kiezen.

Een organisatie die deelneemt aan de samenleving kan u leiden. Bij Koen geloven we dat naast ontwikkeling en hard werken, plezier hebben erg belangrijk is. Regelmatig organiseren we interessante uitjes en kennisactiviteiten en wisselen we ervaringen met elkaar uit. Daarnaast heeft u een vaste adviseur die u persoonlijk kan begeleiden.

Waar jij gaat werken?

Leer, ontwikkel en verbeter. Als projectcoördinator wil je vooruit. Bij koen begrijpen we dat. Daarom investeren we in uw professionele ontwikkeling. Dit doen we door middel van intensieve coaching en training op maat. Bij Koen werk je lang en vervul je diverse uitstekende banen. Je bent een expert bij koen en kan technische problemen oplossen voor onze klanten. Op onze beurt nemen we u mee om uw bedrijf verder te ontwikkelen. We kijken er naar uit en lopen samen voorop in de trend. Ook jij en de collega’s van Koen hebben veel contact. Je kunt niet alleen kennis en ervaring uitwisselen, maar je kunt ook regelmatig samen leuke dingen doen!


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/planning-maken.html