Gelijk Geslaagd is een zeer goed adres voor motor theoriecursussen

Zoek jij een goed adres waar je een cursus voor motortheorie kunt volgen? De theorie cursussen van Gelijk Geslaagd zijn absoluut een aanrader. Het slagingspercentage is zeer hoog. Bijna iedereen slaagt meteen de eerste keer voor het theorie examen.

Naast het hoge slagingspercentage is er nog een heel groot voordeel. De cursus heeft de duur van maar 1 dag! Gelijk Geslaagd regelt het zelfs zo dat je op dag van de cursus ook je examen gaat maken. Het kost dus weinig van je tijd om deze cursus te volgen. Daarbij werkt het ook erg goed om het examen te maken vlak nadat de theorie aangeleerd is. Je kent de theorie dan nog erg goed, waardoor je minder tot geen fouten zult maken.  

Alles wordt van begin tot het eind voor je geregeld

De cursus gaat vroeg in de ochtend van start. Bijna altijd is de aanvang om 07.00 uur. Gelijk Geslaagd regelt na je inschrijving alles voor je. Je krijgt van hen via de mail het adres waar je verwacht wordt voor de cursus. Ook de aanvangstijd wordt hierin vermeld. Het cursusmateriaal dat tijdens de cursus wordt gebruikt ligt in het lokaal klaar voor je, je hoeft hier niks zelf voor te kopen. Om examen te mogen doen bij het CBR dien je van te voren een plek te reserveren. Ook dit doet Gelijk Geslaagd voor je. Ze reserveren je examenplek en hebben op de dag van de cursus het reserveringsnummer voor je. Drankjes en een lekkere lunch zitten ook bij de cursus inbegrepen. Evenals het vervoer naar het CBR en weer terug naar de cursuslocatie, indien dit nodig is. Bij sommige locaties ligt de cursuslocatie zo dicht bij de locatie van het CBR dat er naar het CBR gelopen kan worden.

Het enige waar je zelf aan moet denken om mee te nemen is een geldig legitimatiebewijs. Deze moet je bij het CBR laten zien, zonder geldige legitimatie mag je je examen niet maken.

Kies zelf je cursuslocatie

Je kan kiezen uit meerdere locaties. Zo kan je de motortheorie in Eindhoven, Arnhem, Amsterdam, Breda, Goes, Nijmegen, Tilburg en Utrecht volgen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/