Rijbewijs halen? Eerst je theorie examen maken

Kan je niet wachten tot je je rijbewijs hebt bemachtigd? Daar moet je eerst wat dingen voor doen. Ten eerste ga je op zoek naar een goede rijschool bij jou in de buurt. Let hierbij niet alleen op de kosten, het slagingspercentage van de rijschool is eigenlijk belangrijker, je wilt immers zo snel en goed mogelijk slagen voor je praktijkexamen.

Vanaf de leeftijd van 17 jaar mag je rijexamen doen bij het CBR. Voordat je mag laten zien of je goed genoeg kan autorijden moet je gezond genoeg verklaard zijn zodat het zeker is dat je veilig kan autorijden. Ook moet je van te voren je theorie examen gehaald hebben. Vanaf 16 jaar kan je je theorie examen al halen. Wanneer je hiervoor geslaagd bent is het theoriecertificaat anderhalf jaar geldig, let hier dus goed op. Tijdens het theorie examen kan je laten zien dat je de verkeersregels goed kent, verkeersinzicht hebt en dat je gevaar herkent.

Hulp nodig bij leren? Volg een theoriecursus van 123-theorie

Krijg je vaak te horen dat het best lastig is om te slagen voor het theorie examen? En zie je er daarom best wel tegenop? Dan kan je ervoor kiezen om een theoriecursus te volgen. Er worden veel theoriecursussen aangeboden, maar bij 123-theorie zorgen we er voor dat jij je auto theorie in 1 dag haalt!  

Wij hebben bij 123-theorie een unieke manier van lesgeven ontwikkeld, waardoor je kans van slagen binnen 1 dag zeer groot is. In de ochtend krijg je les van onze docent. Met praktijkvoorbeelden en een goede en rustige uitleg wordt alle lesstof aan jou aangeleerd. Na de uitleg en het leren van de theorie is het tijd om oefen examens te gaan maken. Deze zijn hetzelfde als het examen bij het CBR, een betere voorbereiding is er niet!

In de middag ben je helemaal klaar voor het examen. Samen met de andere leerlingen vertrekken we naar het CBR. De theorie zit lekker vers in je hoofd dus je zal zeker slagen!

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Of je nou een theoriecursus in Deventer, Den Haag of Leiden wilt volgen, bij ons kan het! Om het voor iedereen mogelijk te maken om mee te kunnen doen met onze cursus, bieden wij door heel Nederland onze theoriecursus aan. Raadpleeg onze site voor alle locaties en cursusdata.

 

https://www.123-theorie.nl/