Rootkit Info
Image default
Mode en Kleding

Voldoende bewegen doe je zo

Voldoende bewegen doe je zo

 

Voor veel mensen blijft voldoende beweging een enorme uitdaging. Het advies is daarom dus ook om dagelijks minimaal een half uur te bewegen. Ondanks het feit dat je vaak genoeg momenten hebt om dit te kunnen doen, blijkt dat er ruim 30 procent van de mensen zich hier niet aan houdt omdat ze simpelweg zeggen de tijd er niet voor te hebben. Volledig onzin als je het ons vraagt! Wanneer je ze namelijk vraagt om iets leuks te doen, dan hebben ze vaak voldoende tijd. Het is dus vaak geen kwestie van geen tijd, maar vaan prioriteit. Tijd om hier wat aan te doen dus! Vind jij het lastig om voldoende te bewegen, dan hebben wij een aantal tips voor je, die je het absoluut een stuk gemakkelijker maken.

 

Pak eens wat vaker de fiets

 

Niet alleen is het laten staan van de auto een stuk beter voor het milieu, maar zorgt het er ook voor dat je een stuk meer beweegt. Dus ga jij nu 5 keer per week met de auto naar het werk, dan is tijd om hier eens heel snel verandering in aan te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met één dag op de fiets en dit langzaam uitbouwen naar twee, drie, vier en zelfs vijf keer. Het grote voordeel aan fietsen, is dat het niet alleen goed is voor je gezondheid, maar ook beter voor je portemonnee en het milieu. Je wilt er immers deze zomer op vakantie toch wel mooi bijlopen in de freya bikini? Door een paar keer per week serieus te gaan sporten, zal je al snel merken dat er enorme verschillen zichtbaar zijn. Wanneer je dan ook nog op je voeding gaat letten, gaat het helemaal snel!

 

Ga naar de sportschool

 

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je voldoende beweegt, is door een bezoekje te brengen aan de sportschool. Door dagelijk een half uur te sporten, zal je merken dat je niet alleen lichamelijk een stuk fitter wordt, maar ook geestelijk. Een gezond lichaam zorgt namelijk ook voor een goede mindset. Wel is het belangrijk, dat wanneer je naar de sportschool gaat je de juiste outfit aantrekt. Ga je hardlopen, dan is een voorgevormde sport bh natuurlijk wel van belang. In principe kun je deze bh vergelijken met een normale voorgevormde bh, het enige verschil zit hem in het feit dat de sport variant een stukje strakker zit. Zo kunnen je borsten namelijk niet bewegen, waardoor je rustig kunt blijven sporten en de kans op eventuele blessures minimaal is.