Rootkit Info
Image default
Hobby en vrije tijd

Een specialist op het gebied van tentreparatie

Wanneer  u een tent of luifel heeft die kapot is, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in tentreparatie precies wat u nodig heeft. Het bedrijf Zeilmakerij C. Witte is een expert op het gebied van tent- en zeilreparaties. Heeft u bijvoorbeeld altijd een (voor)tent voor het kamperen maar is er schade? Dan is het niet nodig  om een nieuwe tent aan te schaffen. Zorg simpelweg voor tentreparatie en u kunt weer vrolijk kamperen met een gemaakte tent. Dit bedrijf heeft als tentenmaker veel kennis van zeilen en tenten. U schakelt ze in voor tentreparatie van verschillende tenten en zeilen. Door de grote hoeveelheid apparatuur op de reparatie-afdeling, weten zij vrijwel alles te repareren. Wanneer u Zeilmakerij C. Witte inschakelt voor een tentreparatie dan kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap, een fijne afwerking, persoonlijke service, snelle levertijden en scherpe prijzen. Wat wilt u nog meer?

Een verandazeil op maat verkrijgt u ook bij dit bedrijf

Zeilmakerij C. Witte is een familiebedrijf dat al sinds 1910 actief is in de zeilmakerij. Door deze jarenlange ervaring hebben ze grote kennis en vakmanschap op het gebied van verandazeilen. Wanneer u een verandazeil op maat wilt laten maken is dit bedrijf dan ook uitermate geschikt. De verandazeilen worden hier gemaakt met duurzame materialen en met behulp van de nieuwste productietechnieken. Dit in combinatie met authentiek maat- en handwerk zorgt voor de mooiste en beste verandazeilen.

Schakel dit bedrijf in

Wilt u een verandazeil op maat of tentreparatie laten realiseren door dit bedrijf? Neem dan gerust contact met ze op. Ook voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of vragen kunt u contact met ze opnemen via de contactgegevens op de website. Ze helpen u graag verder. Wilt u de producten liever in het echt bekijken? Ga dan langs bij de showroom van Zeilmakerij C. Witte in Breda. Daar staan de medewerkers u graag te woord en geven ze persoonlijk advies.