Rootkit Info
Image default
Auto's en Motoren

Originele Kever parts van Paruzzi

Op zoek naar een kit om je wagen om te bouwen tot Baja Kever? Paruzzi heeft complete bouwpakketten in de aanbieding. Allereerst een toelichting op de naam Baja, voluit Baja California. Zo heet de staat van Mexico op het noordelijke deel van het schiereiland Neder-Californië. In het westen grenst de staat aan de Grote Oceaan; in het oosten aan de Golf van Californië; in het noorden aan Sonora, Californië en Arizona; in het zuiden aan Baja California Sur. Het overwegend woestijnachtige gebied wordt van oudsher gebruikt als tussenstop voor Mexicanen die onderweg zijn naar de VS. En dan de link met de Kever. Toen deze Volkswagen naar Amerika kwam, werd hij al snel ingezet als racewagen. Bijvoorbeeld tijdens de Baja 1000 race, inderdaad in Baja Mexico. De auto werd aangepast om klimmen en dalen op de vele zandduinen mogelijk te maken. De voor-  en achterkant werden eraf gezaagd en vervangen door kortere, polyester delen. De Kevers werden zo lichter en beter manoeuvreerbaar.

Zie je op paruzzi.com een Kever motor te koop staan voor jouw VW? Je kunt ‘m direct bestellen. Aangezien de motor helemaal op jouw wensen wordt afgesteld, is ‘ie niet meteen leverbaar. Reken op een week of drie. Tips voor de installatie vind je volop bij Paruzzi. De volgende technische tools komen vast van pas:

-bouwjaarherkenning;

-motorherkenning;

-stroomverdeler- / ontstekingstool;

-motorcalculator;

-versnellingsverhoudingencalculator.

In het Paruzzi Magazine staan aanvullende adviezen. Zie het als een online technische handleiding om zelf te kunnen sleutelen aan je klassieke Volkswagen. Alle modellen komen aan de orde: Kever, Karmann Ghia, VW Bus, VW type 3 en type 4 en de VW Golf. Het Magazine is via de site te lezen, maar je kunt het ook downloaden en eventueel printen.

Voor vandaag sluiten we af met de adresgegevens van Paruzzi. De klantenservicemedewerkers beantwoorden graag al je vragen en je kunt een afspraak maken om langs te komen.

telefoon: +31(0)113-503555

fax: +31(0)113-503255

email: sales@paruzzi.com

adres: Kreeft 16, 4401 NZ Yerseke

https://www.paruzzi.com/nl