Rootkitinfo

Met je roze papiertje op pad

Tijd om het roze papiertje te behalen, dat is tijd voor jezelf in te schrijven bij rijschool Wierden. Ben je 18 geworden of ben je al wat ouder en is het nu de tijd om eindelijk dat roze papiertje te behalen? Haal je rijbewijs en ga lessen bij rijschool Wierden om daarna veilig op pad te kunnen..

Start met lessen

 Begin je voor het eerst met je rijbewijs? Dan is het handig om een pakket te boeken. In een pakket zitten meerdere rijlessen gebundeld. Dat is vaak goedkoper dan een enkele rijles af te nemen. Je bepaalt zelf hoeveel rijlessen je in je pakket wilt laten opnemen en hoe vaak per week je wilt lessen. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles bij de rijschool Wierden te volgen, één rijles duurt 60 minuten. Een enkele rijles is namelijk zo voorbij.

Een tussentijdse toets al voorbereiding

Na een aantal rijlessen bij de rijschool Wierden – gemiddeld lig het aantal rijles op 30 lessen – ben je klaar voor het examen. Voordat je het rijexamen kan doen heb je eerst een tussentijdse toets. In een tussentijdse toets kun je testen of je klaar bent voor het officiële examen. Ook kun je een vrijstelling voor je speciale verrichtingen verkrijgen bij je tussentijdse toets. Denk bijvoorbeeld aan achteruit inparkeren of helling trekken. De tussentijdse toets verloopt op dezelfde manier als het praktijkexamen van het CBR. Het is dus een goede oefening om alvast wennen aan het moment waarop je straks echt gaat afrijden. De rijschool Wierden bereid je je daar  goed op voor. Nadat je geslaagd bent voor de tussentijdse toets kun je afrijden voor je examen. Je theorie certificaat moet dan al wel binnen zijn. Bij rijschool Wierden zit dit er al bij inbegrepen. Daarna mag je voor je praktijkexamen op. Maar voordat het zover is, begin je eerst met je eerste rijles bij rijschool Wierden.