Rootkit Info
Image default
Vakantie

Naar Praag vanuit deze camping in de omgeving van Dresden

Wil jij graag op vakantie met je gezin en verblijven op een prachtige camping in de omgeving van Dresden? Kies dan voor Camping de Regenboog in Tsjechië. Deze camping is van alle gemakken voorzien en heeft diverse faciliteiten die jouw verblijf ontspannen en prettig maken. Daarnaast ga je vanuit deze camping in de omgeving van Dresden eenvoudig op een citytrip naar het prachtige Praag. Wie wil de prachtige hoofdstad van Tsjechië nou niet bezoeken? Je kunt op de camping zelf eenvoudig je stedentrip boeken. Enorm eenvoudig, want je hoeft zelf namelijk niet te rijden. Zo voorkom je dat je een drukke parkeerplaats moet zoeken in de stad. Je stapt simpelweg bij de camping in de bus en rijdt samen met de andere campinggasten naar Praag. Het fijne is dat je om 8.30 uur vertrekt en om 22.00 uur gewoon weer terug bent op de camping. Tijdens je bezoek word je rondgeleid door een Nederlandstalige gids en onderneem je diverse activiteiten. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan!

De kinderen worden uitstekend vermaakt door het animatieteam

In het hoogseizoen staat er een recreatieteam klaar voor jong en oud. Zij organiseren diverse activiteiten, waaronder de kidsclub, speurtochten, bingo’s, droppings, kampvuuravonden, samenkomsten op zondag en meer. ’s Avonds genieten de jongeren van elkaars gezelschap in het jongerenhonk, waar ook een voetbaltafel, dartbord en kaartspelletjes te vinden zijn. Er zijn dus genoeg activiteiten georganiseerd en dingen te beleven voor kinderen van diverse leeftijden. Zo hoeft niemand zich te vervelen op Camping de Regenboog in de omgeving van Dresden.

Plaats direct een boeking via de website van de camping

Kan jij niet wachten om een ruime kampeerplek op deze perfect gelegen camping te boeken? Reserveer dan direct de gewenste data via de website van de specialist en bedenk alvast wat jij allemaal gaat ondernemen in de prachtige omgeving.

https://www.campingregenboog.nl/