Rootkit Info
Image default
Vakantie

Ontdek mooie gebieden met een rondreis door Bali en Java of Sri Lanka

Beleeft u ook graag avontuurlijke vakanties? Er zijn over de hele wereld allerlei gebieden die nog te ontdekken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een rondreis over Bali en Java. Als u graag met de kinderen op reis gaat, kunt u kiezen voor een rondreis door het kindvriendelijke Sri Lanka. Al deze bestemmingen zijn prachtig om te bezoeken. U leert de plaatselijke cultuur kennen en ontdekt de mooiste natuurgebieden. Voor de mooiste rondreizen door deze gebieden kunt u Original Asia inschakelen. Combinaties zijn ook mogelijk, als u bijvoorbeeld een rondreis door Sri Lanka maakt met de kinderen, kunt u deze afsluiten op een mooi strand op de Malediven. Als u uw rondreis samenstelt met deze touroperator, weet u zeker dat u een fantastische vakantie beleeft.

Ontdek het mooie Indonesië tijdens bijvoorbeeld een rondreis over Bali en Java

In Indonesië is er allerlei moois te ontdekken. In dit enorme land zijn er veel mooie plekken te ontdekken. Als u een rondreis door Bali of Java maakt, dan ontdekt u al deze prachtige plekken met eigen ogen. Ontdek bijvoorbeeld het schitterende Borobudhur, in het midden van Java. Dit grootste boeddhistische tempelcomplex ter wereld is gelegen in een schitterende omgeving. U kunt in de omgeving nog veel meer prachtige tempels, dorpen en steden te bezoeken. Java staat ook bekend om de vulkanen, zoals de indrukwekkende Bromo. Zo’n bezoek is een onvergetelijke ervaring. Bali is ook schitterend, want u kunt hier zwemmen met dolfijnen, hindoeïstische shows bijwonen, een oerang-oetang farm bezoeken of gewoon lekker een avondje uitgaan. Zo staat een rondreis door Bali en Java bol van avontuur én ontspanning

Een rondreis met kinderen kan uitstekend in Sri Lanka

Als u een rondreis met de kinderen wilt gaan maken, denk dan eens aan een reis door Sri Lanka, die uitstekend is af te sluiten op de heerlijke Malediven. Veel mensen twijfelen eraan of een rondreis met kinderen nu wel zo’n goed idee is. Maar dat kan prima. Laat uw kinderen u niet tegenhouden om een avontuurlijke vakantie te beleven. Ook als u met de kinderen op reis bent, dan is er natuurlijk genoeg te zien op Sri Lanka. Ontdek bijvoorbeeld de mooie mix tussen cultuur en natuur. Bezoek de oude steden, tempelruïnes en trek door de mooiste oerwoudgebieden. Hier kunt u een olifantenopvang bezoeken en daar helpen om de schattige olifantjes in bad te doen! Daarna kunt u een prachtige treinreis maken door schitterende berggebieden, waar u een schitterend uitzicht heeft. Geniet daarna van de Malediven, het paradijs op aarde, waar u geniet van een koud drankje op een parelwit strand. Bent u geïnteresseerd in een rondreis door Bali, Java of Sri Lanka, al dan niet met kinderen? Vraag advies aan de specialisten van Original Asia. Waar wacht u nog op? Stel uw eigen rondreis samen!