Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

The Square Mile biedt maatwerk

Als u een taal gaat leren, dan leert u het liefst eerst de dingen waar u echt iets aan heeft in de praktijk. Wilt u Spaans leren voor uw vakanties naar Spanje? Dan heeft u hele andere kennis nodig van de taal dan wanneer u in het Spaans wilt kunnen vergaderen. De ene taalcursus is de andere niet. Daarom zorgen we er bij taleninstituut The Square Mile voor dat u een cursus op maat kunt volgen. Wij zijn er speciaal voor bedrijven en bieden trainingen aan voor verschillende vakgebieden. Bij ons leert u nooit te veel of te weinig, maar precies wat u nodig heeft om uw functie optimaal te kunnen uitvoeren.

Zakelijk Engels, Chinees of Italiaans

Bij The Square Mile heeft u de keuze uit een groot scala aan talen van over heel de wereld. Het maakt niet uit of u Frans of Duits wilt leren, of juist Arabisch of Chinees. We werken met professionele trainers in veel verschillende talen. Bijkomend voordeel is dat zij vaak zelf ervaring hebben in een specifiek vakgebied. Het maakt dus niet uit of u een training zakelijk Engels nodig heeft, of een cursus technisch Duits. Wij hebben de juiste trainer voor u.

Spoedcursus in elke taal

Soms heeft u binnen korte tijd kennis nodig van een buitenlandse taal. U heeft dan geen tijd voor een uitgebreide cursus. Daarom bieden we bij The Square Mile ook spoedcursussen aan in diverse talen. Tijdens een spoedcursus Engels leert u bijvoorbeeld precies wat u nodig heeft om een belangrijke vergadering te kunnen bijwonen. Er worden effectieve trainingsmethoden ingezet, om ervoor te zorgen dat u snel de gewenste kennis opdoet. Een spoedcursus is intensief en uw trainer houdt uw voortgang nauwlettend in de gaten, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt.

https://www.thesquaremile.nl/