Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

Transportmogelijkheden van Frigo Group Transport

Frigo Group Transport biedt een breed scala aan transportvormen aan, waaronder vriestransport, koeltransport en niet-geconditioneerd transport. Of het nu gaat om grote partijen met een strakke deadline of deelladingen die snel en efficiënt vervoerd moeten worden, Frigo Group Transport heeft de juiste oplossing. Met hun snelle en betrouwbare FTL-transport bent u verzekerd van een tijdige levering van uw goederen. Daarnaast bieden ze ook LTL en groupage transport aan voor kleinere partijen. Frigo Group Transport bedient verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland, met een focus op de Benelux, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Hongarije en Zwitserland. Kies voor Frigo Group Transport voor een efficiënte en professionele levering van uw goederen.

Dagelijks wegtransport Frankrijk

Frigo Group biedt  FTL (Full Truck Load) en groupage transport naar Frankrijk. Frankrijk is een belangrijk land voor Frigo Group en dagelijks worden er transportverbindingen onderhouden met regio’s zoals Parijs, Rouen en Lyon. De nadruk ligt voornamelijk op stukgoed, staal en machines, maar ook koel/vrieswagens worden steeds vaker ingezet voor transport van Nederland naar Frankrijk. Groupage transport naar Frankrijk is een slimme oplossing om transportkosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen. De planners van Frigo Group spreken zowel Nederlands als Frans en tonen dagelijks hun meerwaarde als het gaat om vervoer naar Frankrijk.

Afhandelen containers

Naast transport biedt Frigo Group ook containerafhandeling aan. Het lossen en verladen van containers met diepvries levensmiddelen gebeurt zorgvuldig en efficiënt in het vrieshuis in Nieuw-Vennep. De containers kunnen met pallets, los geladen of met behulp van een ‘push pull’ systeem op slipsheets worden verladen. Frigo Group zorgt ervoor dat de pallets zodanig worden omgestapeld dat het verdere productieproces bij de klanten vlekkeloos kan verlopen. Als logistiek dienstverlener met diepvries als specialisme verzorgt Frigo Group ook het geconditioneerd vervoer van containers van en naar diverse havens. De service van Frigo Group stopt niet bij de deuren van de diepvries opslagruimtes.

Wegtransport en container-afhandeling spelen een essentiële rol in de logistieke sector. Wegtransport is een belangrijke schakel in het vervoer van goederen van de ene locatie naar de andere. Het maakt het mogelijk om grote hoeveelheden goederen efficiënt en betrouwbaar te verplaatsen over lange afstanden. Daarnaast is container-afhandeling cruciaal voor het laden en lossen van goederen in containers. Het zorgt ervoor dat goederen veilig en snel kunnen worden overgebracht van schepen naar vrachtwagens en vice versa. Dit proces vereist nauwkeurigheid en expertise om ervoor te zorgen dat de goederen in optimale staat worden afgeleverd. Wegtransport en container-afhandeling zijn onmisbaar voor een soepele werking van de wereldwijde handel en spelen een cruciale rol bij het ondersteunen van economische groei.

https://www.frigogroup.com/nl