Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

De professional op het gebied van huisontruiming: Alle Rommel Opgeruimd

Het verliezen van een dierbare brengt u in een moeilijke periode. Een periode van rouw en van diverse zaken regelen, zoals de begrafenis en het stopzetten van verzekeringen en dergelijken. Lastige en emotionele zaken. Wanneer de overleden dierbare alleen woonde komt ook het huis leegruimen erbij. Een arbeidsintensieve en emotionele klus die niet onderschat moet worden. En ook een klus die u in deze periode van rouw vaak liever niet zelf wilt uitvoeren, maar ook niet zomaar aan de eerste de beste uit handen wilt geven.

Al meer dan 20 jaar actief in leegruimen van woningen

Wij zijn met ons bedrijf Alle Rommel Opgeruimd al meer dan 20 jaar actief in het leegruimen van woningen. In al deze jaren hebben wij vaak te maken gehad met het leeghalen van woningen van mensen die overleden waren. Een zeer dankbare klus omdat we de nabestaanden enorm kunnen ontlasten. En een klus waar wij enorm discreet mee omgaan.

Voordat wij aan de slag gaan kunt u eerst zelf de waardevolle spullen en spullen met een emotionele waarde, kortom alles wat u en eventuele familieleden wilt bewaren, uit de woning halen. Zodra u hiermee klaar bent komen wij de rest van de woning leeghalen. Meubels, kasten en andere grote spullen worden door ons verpakt in plastic, kleine spullen verpakken we in dozen. Dit hoeft u dus niet zelf te doen. Het team plaatst alle inboedel zorgvuldig in een vrachtwagen. Onze vrachtwagen heeft geen opvallende opdruk maar is blanco, zeer discreet en onopvallend dus.

Inboedel schenken aan een goed doel

Tijdens de boedel opruimen zullen we zeer waarschijnlijk spullen tegenkomen die nog hergebruikt kunnen worden. Als u dit wilt kunnen wij deze spullen naar een goed doel brengen (zoals de kringloopwinkel en het Leger des Heils) waarvandaan ze een tweede leven tegemoet kunnen.

Spullen die niet herbruikbaar zijn brengen wij voor u naar de gemeentewerf. Onze dienst is puur het leegruimen van de woning en het afvoeren van de inboedel, wij kopen de inboedel niet op. Uiteraard halen wij niet alleen woonhuizen leeg, ook een flatwoning, kamer in een verzorgingstehuis, seniorenwoning en elk ander type woning worden door ons keurig leeggehaald. U kunt bij ons rekenen op een op maat gemaakte, vaste prijs. U wordt nooit verrast door extra kosten achteraf.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/