Een luxe vakantiehuis huren in Zuid-Frankrijk

Wilt u graag een luxe vakantiehuis huren in Zuid-Frankrijk? Bijvoorbeeld een huis dat aan zee ligt? Dan heeft FranceVilla het aanbod dat u zoekt. Dit bedrijf verhuurd al sinds 2005 luxe vakantiehuizen. Het aanbod is zorgvuldig geselecteerd waardoor u enkel luxe en authentieke vakantiehuizen te zien krijgt die ook echt de moeite waard zijn. Geen massaal aanbod waarbij u niet meer weet waar u moet kijken, maar goed uitgezochte huizen die zeker weten aan uw verwachtingen voldoen. De medewerkers van dit bedrijf hebben de huizen dus zelf uitgezocht, maar ze gaan er ook meerdere malen per jaar langs. Zo weten ze zeker dat alles perfect in orde is. Daarbij hebben ze na al die jaren met de meeste eigenaren vriendschappen opgebouwd. Hierdoor doen ze graag ook iets extra’s voor u als klant. De eigenaren van Francevilla houden van de streek, de woningen en de mensen. Voor een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk bent u bij deze specialist op de juiste plek.

Een vakantiehuis huren in Dordogne

Ook wanneer u een vakantiehuis wilt huren in Dordogne heeft deze aanbieder precies wat u zoekt. Wat uw wensen ook zijn; u selecteert het met gemak door gebruik te maken van de handige filters op de website. Wilt u graag genieten van een mooi uitzicht, een privé zwembad en een rolstoelvriendelijke accommodatie? Geef het aan en bekijk alleen het aanbod dat aansluit op al uw wensen. Zo heeft u binnen de kortste keren het ideale vakantiehuis in Dordogne of Zuid-Frankrijk gevonden. Of u nu wilt reizen met twee personen of met zestien personen; FranceVilla heeft een geschikt vakantiehuis voor iedereen.

Bekijk direct het aanbod op de website van deze specialist

Wilt u graag een vakantiehuis huren in Zuid-Frankrijk of in het zuidwesten, bijvoorbeeld in Dordogne? Bekijk dan direct het aanbod op de website van deze expert. U reserveert met gemak online een huis.

Rootkitinfo

Redenen om in vastgoed te investeren

Wanneer u een project zoekt waarin u kunt investeren, dan is het altijd een goed om te overwegen om in vastgoed te investeren. Dit kunt u bijvoorbeeld doen bij Center Parcs Vastgoed. U kiest dan een of meerdere van de recreatiewoningen uit en profiteert, net als duizenden andere investeerder, van een veilige en zorgeloze vorm van investeren. Wanneer u Center Parcs Vastgoed uitkiest als investeringsproject, dan worden al uw zorgen uit handen genomen en weet u precies wat het u oplevert. Dat is de zekerheid die u krijgt wanneer u bij dit bedrijf gaat investeren.

Waarom u voor deze vastgoedinvestering moet kiezen

Investeren in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed is een goede keuze, omdat:

  • Het een sterk merk is dat al ruim 50 jaar duurzame vakantieparken ontwerpt, bouwt en beheert. Ze weten waar ze mee bezig zijn en maken gebruik van hun jarenlange ervaring om winstgevend te blijven.
  • U professionele begeleiding ontvangt bij uw investering. Al vanaf het oriëntatiemoment kunt u rekenen op hulp die tot aan de daadwerkelijke aankoop blijft.
  • U te allen tijde een vast rendement ontvangt. Dit is 3% variabele huur én een percentage van de totale huuromzet of 4,5% gegarandeerde huur.
  • Uw huurcontract circa 15 jaar blijft lopen.
  • U, ongeacht de bezetting, ieder kwartaal huurinkomsten ontvangt.
  • U geen omkijken heeft naar onderhoud, exploitatie en leegstand. Dit wordt namelijk voor u geregeld.

Ontdek de mogelijkheden tijdens een de informatie- en verkoopdagen

Wilt u graag investeren in vastgoed en bent u benieuwd wat Center Parcs Vastgoed voor u kan betekenen? Schrijf u dan in voor de informatie- en verkoopdagen. Deze worden regelmatig georganiseerd, zodat u snel een idee krijgt van de mogelijkheden. Op zo’n dag krijgt u een rondleiding op de projectlocatie en krijgt u uitleg over hoe investeren in vastgoed werkt. Bekijk de agenda op de website van Center Parcs Vastgoed en schrijf u in.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Ga ook op rondreis door Japan

Bent u ook al jaren aan het dromen van het maken van een rondreis door het prachtige Japan? Waarom zou u dit een droom laten? Met de hulp van Vámonos Travels tovert u deze droom eenvoudig om tot werkelijkheid. Dit gespecialiseerde reisbureau beschikt namelijk over ruime ervaring met het organiseren van reizen in deze mooie omgeving. Ontdek de prachtige steden Kyoto, Tokyo, Nagasaki en Hiroshima met eigen ogen. U weet niet wat u meemaakt! Deze hypermoderne wereld zit verstopt met eeuwenoude tradities. Dit maakt het een enorm interessante én populaire vakantiebestemming.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is met de hulp van dit reisbureau

Op het moment dat u kiest voor de dienstverlening van Vámonos Travels, kiest u voor niets minder dan absolute kwaliteit. U geniet van een compleet verzorgde rondreis of stelt er zelf eentje samen. De deskundige medewerkers van dit bureau kunnen ook altijd een voorbeeldreis naar wens voor u samenstellen. Eén ding is zeker: u geniet altijd van 100% maatwerk. Uw rondreis naar Japan wordt samengesteld op basis van uw wensen en eisen. Zo weet u zeker dat werkelijk alles aan bod komt wat u graag wilt zien en bezoeken.

Welke landen wilt u nog meer bezoeken?

Een rondreis door Japan staat al tijden op uw lijstje, maar wat dacht u bijvoorbeeld van Colombia? Dit land is, evenals vele andere bestemmingen die u met Vámonos Travels bezoekt, een ware trekpleister voor toeristen. Dit land beschikt over ontzettend veel mogelijkheden. De mix van cultuur, de geschiedenis en de indrukwekkende natuur trekt veel avonturiers. Een rondreis maken door Colombia is dan ook zeker een aanrader. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, neemt u contact op met een van de medewerkers van dit reisbureau. Zij adviseren u graag over het maken van een rondreis door Japan, Colombia of een van de andere prachtige bestemmingen.