Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

Professionele juridische hulp

Als geen ander kent Mr. Thomas van Dijk – letselschade advocaat Den Haag – de weg naar letselschadevergoeding. Op een speciale reviewpagina krijgt deze advocaat als gemiddeld cijfer een 9,7. De prijskwaliteit-verhouding wordt gewaardeerd met een 9,3. De informatie op de website krijgt een 9,6. Het kantoor van Van Dijk staat in Zoetermeer. Hij is met name werkzaam in de regio Den Haag, Gouda en Zoetermeer. Kosten vormen geen belemmering om Mr. van Dijk in te schakelen. Het tarief wordt van te voren zwart op wit vastgelegd, zodat u weet waar u aan toe bent. Als de aansprakelijkheid in uw zaak duidelijk vaststaat, zijn zeer waarschijnlijk alle kosten te verhalen. In sommige gevallen is het mogelijk een financiering via de overheid aan te vragen. Het enige dat u dan zelf moet betalen is een eigen bijdrage en een aangepast griffierecht. Het eerste gesprek met Van Dijk is in alle gevallen gratis en vrijblijvend.

Thomas van Dijk; ervaren letselschade advocaat

Als ervaren LSA letselschade advocaat weet Van Dijk precies hoe te handelen in ongeval-zaken. Denkt u aan een arbeidsongeval, medische fout, verkeersongeluk en whiplash. Arbeidsongevallen ook wel bedrijfsongelukken genoemd, betreffen ongevallen die bij of tijdens het werk plaatsvinden. Essentieel is de vraag of de werkgever voldoende heeft gedaan om het ongeval te voorkomen. Aan de hand van de arbeidsomstandighedenregelgeving kan dit vastgesteld worden. Is bij u een beroepsziekte geconstateerd? Of vermoedt u dat de aandoening overwegend door het werk en / of bepaalde arbeidsomstandigheden is ontstaan? Ook u kunt aankloppen bij letselschadeadvocaat Thomas van Dijk. Samen met een team van experts zal hij uitzoeken of uw baas genoeg maatregelen heeft genomen om te voorkomen dat u klachten kreeg.

Met whiplash-zaken heeft advocatenkantoor Van Dijk ook veel ervaring. Het zijn veelal ingewikkelde juridische procedures waarbij deze advocaat er keer op keer in slaagt een eerlijke vergoeding te krijgen voor zijn cliënten. De moeilijkheid zit ‘m bij whiplash-affaires in het aantonen van een rechtstreeks verband tussen het fysieke ongemak en het ongeluk. Van Dijk heeft een team van experts om zich heen staan, waaronder medisch specialisten en adviseurs. Zij staan ook voor klaar!

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/