Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

Smartphone scherm gebarsten? PDArepair fixt het voor je!

Heb je jouw smartphone of tablet laten vallen en zit er nu een lelijke barst in het scherm? Wat nu te doen? Ga direct voor een scherm reparatie naar PDArepair. Je kunt ons vinden aan de Neerloopweg 17 in Breda. Onze openingstijden zijn ruim, namelijk maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00. Dus tenzij je jouw device op zondag hebt laten vallen kan je meteen naar ons toekomen en je kan binnen no time weer genieten van jouw device met een mooi gemaakt scherm.

Wachten terwijl wij jouw toestel repareren

Of je ons nu nodig hebt voor een iPhone scherm reparatie in Breda of voor de reparatie van een Samsung smartphone, wij hebben binnen een half uurtje het kapotte scherm vervangen voor een nieuw scherm. Tijdens de reparatie kan je een lekker bakje koffie of thee bij ons pakken.

Wij voeren reparaties uit voor de volgende merken:

  • iPhone
  • Samsung
  • OnePlus+
  • Huawei
  • Sony
  • LG
  • Microsoft

Niet alleen het scherm van jouw device kunnen wij repareren natuurlijk. Moet de accu van je telefoon vervangen worden, is de oplaad-ingang kapot, is het moederbord van je laptop kapot of heb je problemen met je pc? Wij gaan bekijken wat we voor je kunnen betekenen. In ons speciale Repair Center zoeken we uit hoe en of we jouw device kunnen repareren. De specialist die jouw toestel onderzoekt vertelt jou ondertussen wat jouw toestel precies mankeert. Je hoort meteen of wij het mankement kunnen repareren en hoeveel dat zal gaan kosten. Je weet bij ons dus precies waar je aan toe bent qua prijs, aan jou de keuze of je ons de reparatie uit laat voeren.

De meeste problemen zijn snel verholpen

Over het algemeen hebben we maar een half uurtje de tijd nodig om het probleem van jouw device op te lossen. Heeft jouw toestel waterschade opgelopen? Dan hebben we langer dan een half uur de tijd nodig om jouw toestel weer werkend te krijgen. Waterschade aan een toestel oplossen kost ons tussen de 1 en 3 dagen.

https://pdarepair.nl/