Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

Voor elk budget en type woning een naambord te vinden bij Naambordkopen.nl

Woont u in een flat, twee-onder-een-kapwoning, villa, rijtjeshuis, eengezinswoning of grachtenpand? Naambordkopen.nl heeft naamplaten in de aanbieding die passen bij iedere soort woning. Een messing naambord, een houten plaat en een glazen exemplaar: ze zitten er tussen! Over de prijs hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zitten borden bij voor elk budget.

Een naambordje voor bij de voordeur hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn zelfs plaatjes van onder de €10 leverbaar. Een voorbeeld: een kunststof naambord met plakstrip of gaatjes. Naambordkopen.nl krijgt regelmatig verzoeken van Verenigingen van Eigenaren voor een serie van deze platen. Ze zijn compact en passen altijd. Ze vragen nauwelijks onderhoud. Af en toe met een natte doek erover is voldoende. De uitstraling is neutraal. Voor een appartementencomplex zijn deze naamplaatjes zeer geschikt!

Uiteenlopend assortiment voor ieders wensen

Wilt u een chique bord en heeft u daar best wat geld voor over? We raden u aan eens een kijkje te nemen bij de serie glazen naamplaten op Naambordkopen.nl. Het zijn borden uit het hogere segment met een elegante uitstraling. Als u de ruimte heeft, ga dan voor een extra grote ( = extra zichtbare!) plaat van bijvoorbeeld 15 bij 25 cm. Het voordeel van glas is dat het sterk is en dat het tegen regen, hagel, sneeuw, vrieskou en zomerse hitte bestand is. Het is een investering, maar wel een voor de komende jaren! Een glazen plaat kan overigens ook prima dienen als bedrijfsnaambord  .

Een natuurlijk materiaal als hout is uitermate geschikt om een naamplaat van te maken. Het Naambordkopen.nl-team heeft de volgende borden in haar collectie:

–        houten met de hand beschilderde naamborden;
–        houten naamplaatjes waarbij de tekst erin wordt gegraveerd;
–        houten platen in Engelse stijl;
–        houten hang-naamborden;
–        houten borden gemaakt van schorsdelen;
–        speciale houten naamborden.

Die laatste groep maakt nieuwsgierig zeker? We lichten er een paar toe. Allereerst een bord van hout in de vorm van een puzzelstuk. Verrassend en origineel! Een andere optie: een houten plaat in de vorm van een werelddeel / land / provincie. Nou, nog eentje dan, een bord met drie poezen en daaronder een rechthoekig gedeelte voor de naam. Deze speciale naamplaten worden alleen op verzoek gemaakt en helemaal aan uw wensen en voorkeuren aangepast.

 

 

https://naambordkopen.nl/